TIETOSUOJA

Voimassa alkaen: 25 toukokuuta 2018

Finndent Oy on osa Genera Management -konsernia ja on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaan.

Yritys valmistaa ja markkinoi hammashoidon laitteita ja koneita. Käsittelemme pääasiassa asiakkaidemme henkilötietoja näiden palveluiden toteuttamiseksi.

Kerättävät tiedot kattavat nimi, sähköposti ja puhelinnumeroiden tiedot, sekä mahdollisesti henkilön edustaman yrityksen tiedot, kuten osoite- ja laskutustiedot, kohdemaasta riippuen vero- tai y-tunnuksen, sekä näihin liittyvät sopimukselliset tiedot.

Tietoja käytetään pääsääntöisesti tarjouksiin vastaamiseen, joko Finndent Oy:n tai sen edustajan toimesta. Luovutettujen tietojen perusteella yritys toimittaa vastauksen kysymykseen tai toimittaa tarjouksen pyynnön esittäneelle taholle perille.

Tietoja säilytetään niin kauan kun se on toiminnan kannalta välttämätöntä. Sopimusasioissa tietoja säilytetään koko sopimuskauden ajan tai takuuajan umpeutumisesta noin yhden vuoden ajan. Tarjouspyyntöihin liittyvät yhteystiedot, jotka eivät ole johtaneet kauppaan ja joihin henkilö ei ole reagoinut yhden vuoden aikana, poistetaan järjestelmästä. Tallennetut tiedot poistuvat järjestelmistä kokonaan, kun ne ovat poistuneet varmuuskopiointi syklin toimesta noin 1 kuukauden kuluessa poistosta.

Tietosuojan taso pyritään pitämään yrityksessä korkealla. Näin ollen tallennettujen tietojen ei tulisi joutua vääriin käsiin mahdollisen tietomurron sattuessa. Mikäli näin jostain syystä pääsisi käymään – ilmoitamme asiasta asian osaisille välittömästi.

Ota yhteyttä

Tietosuoja asioissa vastaamme sähköpostilla osoitteessa

  • personaldata@finndent.com